Επισκευές στο χώρο του πελάτη

Άμεση επίσκεψη στο χώρο σας και διάγνωση – επισκευή οποιουδήποτε μηχανήματος, από έμπειρο προσωπικό, που έχει στη διάθεσή του τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Συμβόλαια συντήρησης

    • Τακτικά συμβόλαια συντήρησης τα οποία περιλαμβάνουν εξειδικευμένο service, παρακολούθηση και έγκαιρη διάγνωση βλαβών της εγκατάστασης.
    • Πλήρους κάλυψης συμβόλαια συντήρησης που επιπλέον περιλαμβάνουν την πλήρη εγγύηση λειτουργίας των μηχανημάτων και των ανταλλακτικών τους.

Αναβαθμίσεις - Μετατροπές

Σχεδιασμός και υλοποίηση αλλαγών για την ανανέωση – αναβάθμιση ή μετατροπή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων κλιματισμού. Αναβάθμιση υπαρχουσών εγκαταστάσεων με εξοικονόμηση κόστους και συχνά χωρίς να διακόπτεται η λειτουργία των χώρων των πελατών.

Ειδικές εφαρμογές

    • Επισκευή συμπιεστών με πλήρη εγγύηση
    • Ανακατασκευή και διάθεση προς πώληση συμπιεστών με εγγύηση καλής λειτουργίας.

Πλήρης σειρά ανταλλακτικών

Η ΚΛΙΜΑΝΕΤ προκειμένου να ανταποκρίνεται πάντα άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών της, διαθέτει πλήρη σειρά ανταλλακτικών και εξαρτημάτων για πάρα πολλούς τύπους μηχανημάτων κλιματισμού.

Πώληση καινούργιων και μεταχειρισμένων κλιματιστικών μηχανημάτων

Η εταιρεία μας προσφέρει προς πώληση καινούργια μηχανήματα κλιματισμού, για οποιαδήποτε απαίτηση και με ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο μεταχειρισμένων μηχανημάτων κλιματισμού, ποικίλων μεγεθών και τύπων για πώληση ή ενοικίαση.Τα μηχανήματα αυτά είναι ελαφρώς μεταχειρισμένα, ελεγμένα σε άριστη λειτουργική κατάσταση. Προσφέρονται με πλήρη εγγύηση και εντός 2 ωρών από την παραγγελία σας, μπορούν να φορτωθούν για τον προορισμό τους.